tur-virtual vr 360

Detalii tehnice

TUR VIRTUAL 360 VR pentru locatia ta.

Ai un hotel, o pensiune, un castel, o cafenea, un club sportiv, un magazin sau un apartament de lux si doresti o promovare eficienta? Noi iti oferim modul perfect prin care clientii tai vor interactiona si vor descoperi locatia ta.

Iata cateva avantaje ale turului virtual: Locatia dvs. este accesibila on-line 24 din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an, oriunde in lume. Folosind un tur virtual reduceti costurile de promovare a serviciilor dvs. Va ajuta sa va depasiti concurenta cu un efort minim. Permite vizitatorilor sa exploreze spatiul fara constrangeri. Vizitatorii vor avea sentimentul ca sunt prezenti in spatiul pe care il promovati. Toate imaginile panoramice pot fi vazute si in "Full Screen", permite utilizatorilor sa navigheze si sa deplaseze cu ajutorul sagetiilor si a mousului. Se poate folosi zoom-ul, trecerea de la o panorama la cealalta prin pictograme sau prin navigare directa. Va scuteste de multe intrebari referitoare la locatie, exemplu: are pat dublu sau simplu, are cada sau dus, ce culoare au pereti si altele. Putem personaliza turul virtual cu logo, fundal sonor, harta (pentru a prezenta pozitionarea locatie dvs.), putem insera fotografii si filmulete de prezentare incat sa se integreze perfect in site-ul dvs. Tururi virtuale realizate de noi permite vizitatorilor sa vizioneze zonele importante intr-un camp de 180 grade, de la tavan pana la podea si 360 de grade de la stanga la dreapta. Disponibil de PC, tableta sau smartphone. Va punem la dispozitie pachete personalizate de filmare aeriana pret- filmare drona la un pret atractiv pentru ansamlurile rezidentiale (imobiliare).

Oferim serviciile nostre pentru: hoteluri, restaurante, muzee, castele, cafenele, cluburi, apartamente, vile, cabane, agentii imobiliare, magazine, si altele. Folosim echipamente profesionale de ultima generatie, venim in locatia ta si iti facem o propunere concreta in functie de numarul de panorame si de complexitatea loacatiei tale. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina noastra dedicata acestui serviciu sau ne puteti trimite un email.

Demo Tur virtual VR 360

Tur virtual VR 360 tehnologia viitorului disponibila aici si acum. Iti stam la dispozitie pentru orice provocare.

ContactContact
start typing and press enter to search