sonorizari evenimente provate

Detalii tehnice

  • Boxe de ultima generatie JBL
  • Playere Pionner
  • Microfoane Sennheiser
  • Moving head-uri
  • Schela de lumini
  • Aruncatoare de flacari
  • Jeturi de CO2
  • Masini de fum profesionale

Sunet de calitate nu Zgomot.

Sunet de calitate nu zgomot, asta iti oferim noi. Servicii profesionale de sonorizare pentru orice tip de eveniment. Folosim echipamnete de ultima generatie (boxe, playere, mixere, controlere lumini, movie head-uri, schele de lumini, microfoane, lumini arhitecturale, etc.)

Începuturile înregistrărilor sonore datează din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, deși generarea mecanică a unei serii de sunete a fost posibilă încă din antichitate. Înregistrarea sonoră reprezintă modalitatea de a procesa un semnal sonor astfel încât să se pemită păstrarea acestuia pentru a fi redat la un moment ulterior. Începând cu prima înregistrare a sunetului și până în zilele noastre au avut loc progrese remarcabile în ceea ce privește calitatea sunetului și durata de folosire a materialului pe care este păstrat. Dar pentru a se ajunge la o astfel de dezvoltare a fost nevoie de munca îndelungată a oamenilor de știință care și-au propus să capteze sunetul pentru ca mai apoi alți oameni să-l poată auzi. Aparatele din perioada de pionierat a înregistrărilor au evoluat, începând cu fonoautografele care înregistrau vibrațiile pe sticlă afumată, trecând prin fonograful lui Edison, grafofonul lui Tainter, care înregistra pe discuri acoperite cu ceară, fonograful lui Berliner, care folosea discuri matrițate, până la telegrafonul lui Poulsen, primul aparat care realiza înregistrări magnetice. Aceste suporturi sunt foarte fragile, păstrarea lor și recuperarea înregistrărilor de pe ele ridică probleme, însă valoarea lor din punct de vedere istoric este foarte mare. conform Wikipedia)(

Va oferim servicii de sonorizare pentru evenimente corporate, lansari de produse, petreceri private, nunti, botezuri, aniversari si altele. Iti stam la dispozitie pentru orice idee indrazneata. Ne poti contacta prin email sau telefonic.

Vrei sunet de calitate? Atunci apeleaza la profesionisti. Iti stam la dispozitie pentru orice provocare.

ContactContact
start typing and press enter to search