fotografie eveniment

Detalii tehnice

Fotografie sau Arta?

O fotografie captează un moment în timp, este ceva asemănător unei picturi sau a unui desen, oricât de precis este, în esență, o interpretare a oricărui artist pe care îl alege să îl vadă. Dar fotografia însăși poate fi descrisă ca o formă de artă?

Fotografia de artă este fotografia creată în conformitate cu viziunea artistului ca fotograf. Fotografiile de artă stau în contrast cu fotografiile reprezentaționale, cum ar fi fotojurnalismul, care oferă o evidență vizuală documentară a unor subiecte și evenimente specifice, redefinind literalmente realitatea obiectivă, mai degrabă decât intenția subiectivă a fotografului. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, cred că unele fotografii pot fi văzute ca artă. Ceea ce o mulțime de oameni nu-și dau seama este că mulți dintre noi se uită la artă ca o mare influență în munca noastră. Dacă vă uitați atent la imaginile de peisaj și portret, veți vedea adesea influența picturilor. Adesea imită configurarea grupurilor de oameni din tablouri în propria mea poza, împreună cu expresiile și dispozițiile interesante pe care pictorii le-au desenat. Deci, înainte ca mulți dintre noi să apăsăm chiar și obturatorul, trebuie sa stim ca influența artei este evidentă în munca noastră.

Astăzi fotografia este singura artă care păstrează amintirile dvs. intacte pentru totdeauna.

Va oferim servicii de fotografiere pentru evenimente corporate, lansari de produse, petreceri private, nunti, botezuri, aniversari si altele. Iti stam la dispozitie pentru orice idee indrazneata. Ne poti contacta prin email sau telefonic.

Vrei fotografii de calitate? Atunci apeleaza la profesionisti. Iti stam la dispozitie pentru orice provocare.

ContactContact
start typing and press enter to search