scrierea cu majuscule

Google ignoră scrierea cu majuscule în atributele etichetei HTML

Read MoreRead More
algoritm google 2021

Google anunță un nou algoritm de clasificare "experiența paginilor" pentru 2021

Google a anunțat un nou algoritm de clasificare care va fi transmis în direct în 2021. Noul algoritm de clasificare se concentrează pe o bună experiență de utilizare. Dacă experiența utilizatorului nu este bună, site-urile web nu vor fi clasificate la fel de mult ca în prezent.

Read MoreRead More
prolight 2019

Prolight & Sound 2019

Frankfurt - Germania, 2-5 aprilie 2019: 10:00 - 18:00

Prolight + Sound este cel mai important loc de întâlnire internațional pentru tehnologii și servicii legate de divertisment, spectacole și evenimente, integrarea sistemelor audio-vizuale și crearea de conținut.
Messe Frankfurt este situat central în inima Europei. În Frankfurt și împrejurimile sale veți găsi o selecție largă de hoteluri. Aici veți găsi cele mai importante informații despre sosirea dvs., precum și sfaturi pentru sejurul dvs.

Read MoreRead More
forza zu 2018

FORZA ZU | CONCERTUL - UN SHOW MARE CÂT O ȚARĂ

Palatul Culturii. Ora 16:00
Peste 30 de artiști, 8 ore de hituri live, o singură scenă.
Pe scenă vor cânta: CARLA'S DREAMS, DELIA, IRINA RIMES, LA FAMILIA, THE MOTANS, ANTONIA, BLACK LIST, VANOTEK, ALINA EREMIA, LIVIU TEODORESCU, RALUKA, MIRA, IOANA IGNAT, WHAT'S UP, SMILEY, FELI, ANDRA, GRASU XXL, GUESS WHO, LIDIA BUBLE, LORA, EDWARD SANDA, NOAPTEA TÂRZIU, LINO, GUZ, FLY PROJECT, CONNECT-R, ADDA, RANDI, PINDU, IRIS, 3 SUD EST, VESCAN, JO.

Read MoreRead More

Tot ceea ce se intampla in viata ta se intampla pentru ca este atras de tine.

ContactContact
start typing and press enter to search